Engem Molnár Zsuzsinak hívnak, és gondoltam írok pár sort magamról, hátha tudni szeretnéd, ki készíti gyermeked születésnapi tortáját, esküvőd egyik látványosságát, vagy épp kedvesed Valentin napi meglepetését.

A desszertek szeretete, -mint legtöbbünknél-, nálam sem új keletű dolog. Nagymamámnak köszönhetően már kisgyermekként rajongtam a békebeli házi süteményekért. Rengeteget tanulhattam és tanulok a mai napig tőle.

Közel tíz évig dolgoztam vezető légiutas-kísérőként és bár sok szép helyen járhattam, és nagyon klassz kollégákkal hozott össze a sors, de gyermekem születésénél mégis el kellett gondolkodnom:

merre tovább?!

Kézügyességemben és konyhai tapasztalatomban bízva vágtam bele az első komolyabb design torta elkészítésének, amelyet egy barátunk születésnapjára vittünk. Nem várt sikert aratott a “mű”, így a hobby sütögetést lassanként felváltották a komolyabb képzések és a cukrásziskola. Nem kellett sok idő, hogy teljesen szerelmes legyek a munkámba, a gyereknevelés mellett minden időmet tanulással és

gyakorlással töltsem, és igyekezzem a legjobb külföldi mesterektől ellesni a szakma fortélyait.

Igaz ugyan, hogy még nekem is rengeteget kell tanulnom, fejlődnöm, de amit tudok és amiben hiszek, azt megpróbálom átadni Nektek a legjobb képességem szerint egy torta, vagy egy tanóra formájában.

– Fogadjátok tőlem szeretettel!

Molnár Zsuzsi

CEO

Molnár Zsuzsi

Head of art

Suzy Miller

Celebrity

Molnár Zsuzsi

Housekeeping specialist

Ajánlatkérés
Elérhetőségeink

További tortáink

Gluténmentes

Eskűvői

Sajtorták

Cégeknek